Image

Starkt 2012 för Willhem

Bolag 2012 var ett år som för Willhem präglades av stark tillväxt och förbättrat resultat.
Publicerad den 13 Maj 2013

• Antalet hyreslägenheter i beståndet ökade med drygt 5 000 till närmare 16 200 och fastighetsvärdet ökade med 4 800 miljoner kronor till 12 527 miljoner kronor.
• Arbetet med ständiga förbättringar av servicen till hyresgästerna resulterade i en markant höjning av serviceindex, från 70,2 procent till 74,7 procent, en höjning som saknar motsvarighet i Aktivbos kundundersökningar.
• Driftnettot ökade till 418 miljoner kronor, en ökning med 15 procent jämfört med föregående år. Driftnettoförbättringen i jämförbart bestånd var nio procent.

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Skanska ruvar på nya bostäder och kontor i Västra Hamnen

Bygg/Arkitektur Bolaget vill riva delar av den befintliga bebyggelsen på platsen och utveckla kvarteret med bland annat ny bostads- och kontorsbebyggelse. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige