Image

Sluteldat med olja i Förbo

MILJÖ Förbo minskar energiförbrukningen och skonar miljön genom att helt skrota oljeuppvärmningen.
Publicerad den 18 Februari 2008

För det drygt 40 år gamla kommunala bostadsbolaget Förbo, med omkring 365 000 kvadratmeter bostadsyta fördelade på 54 områden i Göteborgsregionen, är miljöfrågan och effektiv energiförsörjning en högprioriterad fråga.

- Förbo har ett uttalat mål att hitta alternativa energislag och bli av med oljeanvändningen. Vi har inventerat alla våra fastigheters energiförbrukning och energislag för att hitta alternativa lösningar. Ett resultat av detta är samtidigt att vi får våra fastigheter energicertifierade. I början av 2008 ersätter vi den sista oljepannan med en pelletspanna och tar därmed det sista steget att bli kvitt oljeberoendet, säger Krister Lundgren.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige