Image

Skanska får order värd 405 miljoner kronor

BYGG Skanska har fått uppdraget att bygga ut en motorväg i Kalifornien. Kontraktssumman uppgår till cirka 405 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för det andra kvartalet. Kund är delstatens transportmyndighet, California Department of Transportation.
Publicerad den 18 Juni 2008

Ordern gäller utbyggnad av totalt 3,7 kilometer fyrfilig motorväg på State Route 52 och 67 vid Santee öster om San Diego i södra Kalifornien. I projektet ingår bland annat en större trafikplats med fyra broar.

Den nya motorvägen som ska förbättra kommunikationerna mellan Santee och östra San Diego är en del av en större utbyggnadsplan för vägnätet i området. Skanska genomför här för närvarande även utbyggnader av State Route 905 och 78.

Projektet inleds omgående och ska slutföras på 28 månader.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige