Image

Skanska bygger i Ljungby

BYGG Skanska har tecknat avtal med det danska företaget Strandmöllen A/S om att bygga en logistikanläggning med tillhörande kontor i Ljungby. Anläggningen omfattar totalt 14 600 kvadratmeter.
Publicerad den 5 Mars 2010

- Vi är stolta över att få vara partner med Strandmöllen A/S när de expanderar i Sverige. Genom att vi tar ett helhetsansvar för projektet får kunden på ett smidigt sätt tillgång till en anläggning som möter deras specifika behov, säger Lars Hedvall, distriktschef på Skanska.

Etableringen av industrilokalen och kontor i Ljungby är ett led i kundens expansion i Sverige. Byggnation av den nya anläggningen börjar i mitten av mars och anläggningen beräknas stå klar i november i år. Projektet kommer att sysselsätta ett tjugotal personer.

Kontraktssumman uppgår till 34 miljoner kronor

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: De köpte och sålde mest under första kvartalet 2024

Lista Islossning? Finansiell tjäle som börjar gå ur jorden? Botten nådd? Kanske – men en ovanligt stor andel av de börsnoterade bolagen nollar i både i förvärvs- och avyttringskolumnen i första kvartalets rapport. Vilka bolag som ligger i toppen? Här är listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige