Image

Selling efterträds av Selin

Karriär Mitthems vd Hans Selling slutar 1 oktober och efterträds då av Marie Selin, som i dag arbetar på Vattenfall.
Publicerad den 31 Juli 2012

- Jag ser framemot att börja på Mitthem. Det ska bli spännande och utmanande att arbeta i en helt ny bransch, säger Marie Selin.

- Jag är mycket glad över att Marie Selin tackat ja till arbetet som ny vd på Mitthem. Hon har en gedigen bakgrund och hon kommer att tillföra mycket värdefull erfarenhet och kunskap till bolaget, säger Sigge Godin, Mitthems styrelseordförande.

Marie Selin arbetar idag på Vattenfall som director for finance & accounting services där hon ansvarar för en internationell organisation med drygt 500 medarbetare på 16 olika lokaliseringar i Europa.

- Jag har arbetat i många år inom Vattenfall, i flera olika delar av organisationen men även på olika platser. Mitt intresse för människor vägledde mig dock från siffror till personal och de senaste 15 åren har jag arbetat som chef för större organisationer inom Vattenfall, berättar Marie Selin.

- Jag har veckopendlat från Sundsvall i snart tio år och Sundsvall har alltid funnits i mitt hjärta. Det känns mycket bra att återvända helhjärtat till orten och bidra till utvecklingen av regionen på plats, säger Marie Selin, 51.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY