Image

Selling efterträds av Selin

Karriär Mitthems vd Hans Selling slutar 1 oktober och efterträds då av Marie Selin, som i dag arbetar på Vattenfall.
Publicerad den 31 Juli 2012

- Jag ser framemot att börja på Mitthem. Det ska bli spännande och utmanande att arbeta i en helt ny bransch, säger Marie Selin.

- Jag är mycket glad över att Marie Selin tackat ja till arbetet som ny vd på Mitthem. Hon har en gedigen bakgrund och hon kommer att tillföra mycket värdefull erfarenhet och kunskap till bolaget, säger Sigge Godin, Mitthems styrelseordförande.

Marie Selin arbetar idag på Vattenfall som director for finance & accounting services där hon ansvarar för en internationell organisation med drygt 500 medarbetare på 16 olika lokaliseringar i Europa.

- Jag har arbetat i många år inom Vattenfall, i flera olika delar av organisationen men även på olika platser. Mitt intresse för människor vägledde mig dock från siffror till personal och de senaste 15 åren har jag arbetat som chef för större organisationer inom Vattenfall, berättar Marie Selin.

- Jag har veckopendlat från Sundsvall i snart tio år och Sundsvall har alltid funnits i mitt hjärta. Det känns mycket bra att återvända helhjärtat till orten och bidra till utvecklingen av regionen på plats, säger Marie Selin, 51.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige