Image

Savills lanserar ny tjänst

Bolag Savills startar hyresgästrådgivning i Sverige. Samtidigt tillträder Anders Henningsson tjänsten som Head of Occupier Services i mitten av februari 2018.
Publicerad den 23 Oktober 2017
Anders Henningsson. Bild: Savills
Anders Henningsson.

Anders Henningsson har med sina 20 år i branschen skaffat sig ett gediget nätverk och arbetar just nu med uppdrag i egen konsultverksamhet. Dessförinnan har han haft en roll som seniorkonsult på Niras. Han har tidigare även jobbat som ansvarig för hyresgästrådgivningen på Cushman & Wakefield och som uthyrningschef på JLL.

– Med Occupier Services som tjänst skapar vi ytterligare bredd i vårt tjänsteutbud och fortsätter att bygga Savills varumärke i Sverige och Norden. Att starta med denna tjänst ligger i tiden och är ett uppskattat tillskott för våra ägare och kollegor runtom i världen, säger Anders Nyström, vd och koncernchef, Savills i Sverige.

– Vår målsättning är att skapa affärsnytta främst genom att företräda våra uppdragsgivare i den del som rör själva hyresförhandlingen och på det sättet nå bästa möjliga uppgörelse i varje specifik affär, säger Anders Henningsson, blivande affärsområdeschef Hyresgästrådgivning Savills i Sverige.

– Genom Occupier Services når vi målgruppen hyresgäster i ett tidigt skede. I samband med att det inleds flyttplaner uppstår potentiella vakanser. I dessa skeden ser vi en kraftig ökning av förfrågningar från en mängd olika företag, säger Anders Nyström.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige