Image
Ersboda handelsplats.
Ersboda handelsplats. Bild: Wikimedia commons

Regio hyr ut till Byggmax i Umeå

Uthyrning Fastighets AB Regio har tecknat ett 7-årigt hyresavtal med Byggmax avseende en butikslokal inom Ersboda handelsområde i Umeå. Lokalen omfattar 1 133 kvadratmeter för konceptet Byggmax Studio.
Publicerad den 25 Maj 2023

Byggmax Studio öppnar på Gräddvägen 1 i Ersboda Handelsområde i Umeå med en butiksyta på ca 1100 kvm. Uthyrningen har genomförts i samarbete med Herde Förvaltning, som är Regios lokala förvaltningspartner och specialiserad inom handelsfastigheter. Byggmax planerar för att öppna butiken under våren 2024.

Eric Bergström, vd för Regio och Partner Brunswick Real Estate säger:

– Regio har varit aktiva inom Ersboda handelsområde sedan 2017 och har sedan tidigare bland annat Willys och Jula som hyresgäster. Vi är nu glada över att kunna välkomna Byggmax till området och därmed addera ännu en stark hyresgäst och attraktiv butik till utbudet.

Janne Kauppinen, affärschef på Byggmax Studio, tillägger:

– Byggmax Studio är en stor satsning för oss och vi ser verkligen fram emot att ta konceptet till Umeå, som tredje butik i Sverige. Vi tycker att våra kunder förtjänar att handla kakel, golv och färg i en inspirerande miljö och dessutom till marknadens bästa priser.

– Byggmax Studio är en ny eftertraktad hyresgäst som väl kompletterar och stärker utbudet på Ersboda. Det är roligt och spännande med en ny aktör som samtidigt har en beprövad och proffsig affärsorganisation. Vi ser fram emot ett gott fortsatt samarbete med Byggmax och hälsar dem välkomna till Ersboda, säger Gustav Pokorny, vd på Herde.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige