Image

Projektföretaget Struktur köper Öresundsbolag

BOLAG Projektföretaget Struktur förvärvar D3 AB i Malmö. Förvärvet innebär en ytterligare förstärkning av Strukturs starka position i Norden.
Publicerad den 19 Augusti 2008

D3 har under de senaste åren skapat sig en marknadsledande roll i Öresundsregionen. Uppdragsgivare som står inför omfattande lokalförändringar efterfrågar kompetens, erfarenhet och trygghet.

- I vår Nordenstrategi ser vi utvecklingen inom Öresundsregionen som mycket spännande. Dessutom efterfrågar våra kunder rikstäckande lösningar med stark lokal förankring. Det är därför fantastiskt roligt att D3 nu förstärker Struktur i ambitionen att vara det ledande Nordiska projektföretaget kring arbetsplatsförändringar, säger Sture Nilsson, vd på Struktur.

- D3 har en stark position på Öresundsregionen. Samgåendet med Struktur ger oss betydligt bättre förutsättningar till en fortsatt stark expansion och möjligheter att erbjuda våra kunder marknadens absolut bästa och mest kompletta tjänster, säger Anders Östling, vd och grundare av D3 AB.

- Allt fler företag inser fördelarna med en partner som tar ett helhetsansvar för företagets hela lokalförändring och den löpande driften med olika supporttjänster. Den kompletta lösningen som både Struktur och D3 erbjuder ger kunden möjlighet att öka sitt fokus på den egna verksamheten, samtidigt som vi genom erfarenhet och kompetens skapar den optimala arbetsmiljön. Ett koncept som visat sig vara mycket framgångsrikt. Vi ser fortsatt stora utvecklingsmöjligheter av vårt företag och bransch, där förvärvet av D3 innebär en stark satsning på Öresundsregionen och en komplett täckning av storstadsregionerna, säger Sture Nilsson.

D3 har i dag en årsomsättning om cirka 25 miljoner kronor inom Öresundsregionen med 11 anställda. Anders Östling kommer som vd fortsätta leda bolaget, som i samband med förvärvet namnändras till Struktur D3 AB.

Genom egen tillväxt och förvärv har Struktur de senaste tolv månaderna fördubblat såväl volym som antal anställda. Efter förvärvet har Struktur drygt 70 medarbetare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige