Image
Nordicforum.
Nordicforum. Bild: Profi Fastigheter

Profi rustar upp och hyr ut i Kista

Uthyrning Nordicforum på Torshamnsgatan 35 genomgår just nu en omfattande ombyggnation. Profi Fastigheter skapar en helt ny upplevelse där de interiöra gemensamhets- och facilitetsytorna får ett ordentligt lyft. Samtidigt har hyreskontrakt om 2 200 kvadratmeter tecknats.
Publicerad den 19 Februari 2019

Genom ny planlösning effektiviseras entrévåningens ytor vilket innebär att Profi Fastigheter kan erbjuda större flexibilitet för nya hyresgäster. I kombination med bolagets koncept för flexibla kontor och cowork, C/O, omfattar kontorserbjudandet allt från kontorsplats för en person till sammanhängande lokaler om 5 000 kvadratmeter.

Tillsammans med Sabis investerar Profi Fastigheter i en helt ny restaurang, en ny konferensanläggning och en helt ny receptionslösning. Två stora ljusgårdar omvandlas till loungeytor samtidigt som ett gym för hyresgästerna byggs.

Parallellt har ett flertal nya hyresavtal tecknats med bland andra FVB, Techtrade International och Direkt Press Tidningsförlag om cirka 2 200 kvadratmeter.
Profi Fastigheter förvärvade den 44 000 kvadratmeter stora fastigheten i november 2016 med stora vakanser och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete.
– Det är jättekul att vi är igång på riktigt med förändringsarbetet av Nordicforum. Vi utvecklar en ny attraktiv kontorsprodukt så att vi kan skräddarsy effektiva lokaler för våra kunder, parallellt med att vi uppdaterar gemensamma ytor och förbättrar facilitetserbjudandet, säger Erik Löfberg, chef för aktiv förvaltning på Profi.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Jacob Bruzelius om nya uppdraget: "Påfrestande miljö där konflikter kan uppstå"

Karriär Jacob Bruzelius, tidigare vd för Coperate Finance på Catella Sverige, blir istället Head of Debt Capital Markets med fokus på utveckling inom skuldrådgivning och omstruktureringar utifrån rådande marknadsläge. För Fastighetssverige berättar han om vilka skillnader han ser från finanskrisen och situationen idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige