Image

Peter Strand om satsningar i Mälardalen

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Genom stora satsningar på bland annat standardhöjande åtgärder och social hållbarhet har Victoria Park blivit ett av de mest framgångsrika och mest omtalade börsbolagen de senaste åren. Bolaget äger ett stort bestånd i Eskilstuna och gjorde nyligen sitt första förvärv i Örebro. Hur ser vd Peter Strand på marknaden i Mälardalen? Missa inte vd-intervjun på Fastighetsmarknadsdagen.
Publicerad den 6 September 2017
Peter Strand. Bild: Victoria Park
Peter Strand.

I somras genomförde Victoria Park sitt första förvärv i Örebro, 396 lägenheter från Västerstaden, en investering om 305 miljoner kronor. Örebro är Victoria Parks tolfte marknad och bolaget siktar på att växa ytterligare.

På Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen kommer Peter Strand att intervjuas - av moderator Ellinor Persson och hennes sidekick Ingemar Rindstig - om bolagets hittills mycket lyckosamma strategi och om framtida satsningar i Mälardalen.

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen hålls på Elite Stora Hotellet i Örebro den 12 oktober. Det är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Du anmäler dig till seminariet här.

Under dagen behandlas såväl de lokala och regionala marknaderna som den nationella och det görs även internationella utblickar.

Här ser du det preliminära programmet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige