Image
Oscar Properties vd Carl Janglin.
Oscar Properties vd Carl Janglin. Bild: Oscar Properties. Montage: Fastighetssverige

Oscar Properties skjuter fram Q4-rapporten – till 4 april

Bolag Pressade Oscar Properties senarelägger sin rapport för det fjärde kvartalet 2023 och kommer nu släppa den först den 4 april. Bolaget uppger att det uppstått flera utmaningar under en period som påverkar bokslutet.
Publicerad den 19 Februari 2024

Bolaget skriver i ett pressmeddelande att man under en period ställts inför flera utmaningar. Inte minst efter räkenskapsårets utgång har händelser inträffat som påverkar bokslutet.
"Även dessa händelser ska beaktas i den kommande rapporteringen för Q4. Med anledning av dessa händelser behöver Bolaget utökad tid för färdigställande och revision av bokslutet. Styrelsen har därför beslutat att nytt datum för rapporteringen ska vara torsdagen den 4:e april, torsdagen i veckan efter påsk", skriver bolaget.

Arbetet med en samlad plan för avveckling av koncernens skulder och säkring av dess tillgångar fortsätter tillsammans med Lars Söderqvist och Wesslau Söderqvist Advokatbyrå, skriver bolaget avslutningsvis.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige