Image

Optimal öppnar Norrlandskontor

Bolag Fastighetskonsulten Optimal öppnar ett kontor i Skellefteå. Regionchef blir Lena Wikman, som närmast kommer från en tjänst som affärsutvecklare retail på Diös/Norrvidden.
Publicerad den 6 Mars 2012

Lena Wikman har 20 års erfarenhet av området detaljhandel och utveckling av handelsplatser. Hon har arbetat med såväl med uthyrning och fastighetsutveckling som centrumledning med en karriär som startade genom att vara butikschef på Joy Shop och senare Oui Set.

- Lenas kunskap om den norrländska marknaden och kompetens kring utveckling av handelsplatser är startskottet för vår direkta närvaro och utveckling i Norrland, en marknad som många detaljister tyvärr glömmer bort säger Kenneth Christensen, vd på Optimal.

- Då vi redan har ett antal projekt på gång i Norrland, bland annat i Luleå och Boden, ser vi att vi kommer att kunna stötta våra uppdragsgivare ännu bättre med hjälp av Lenas breda kontaktnät och erbjuda ett ännu starkare stöd inom fastighetsutveckling gentemot fastighetsägare, vilket Optimal har som affärsidé.

- Optimals passionerade och ambitiösa gäng passar mig som hand i handske och vi har nu fokus på att bli det ledande konsultbolaget inom fastighetsutveckling i Norrland, säger Lena Wikman.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY