Image

Optimal hyr ut till Oazen

Uthyrning Optimal hyr ut 1 000 kvadratmeter i Sundbyberg till Oazen möbler & inredning.
Publicerad den 21 Januari 2014
Annons
Image
Optimal hyt ut i Sundbyberg Bild: Optimal
Optimal hyt ut i Sundbyberg

– Det är en väldigt bra lokal med ett centralt läge. Många har visat intresse, men fokus har varit på att hitta en bra aktör som tillför gatan och fastigheten något. Oazen möbler & inredning, anser vi liksom fastighetsägaren BRF Rökeriet, att de passar perfekt i denna fastighet och detta läge, säger Kenneth Christensen, vd på Optimal.

- Nanna Isaksson
nanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY