Image

Ombildning i Bandhagen

Transaktioner Nockteglet i Stockholm KB har sålt tomträtten till fastigheten Nockteglet 2 till en i fastigheten bildad bostadsrättsförening.
Publicerad den 27 Maj 2013

Köpeskillingen på 50 miljoner kronor motsvarar 18 500 kronor per kvadratmeter.

Direktavkastningen är på cirka 3,5 procent. Fastigheten inrymmer 41 bostäder.

Rådgivare till säljaren har varit Restate och till köparen Forum Fastighetsekonomi.

Ämnen

Restate på Branschguiden

Restate är rikstäckande fastighetskonsult inom ombildning, nyproduktion av bostadsrätter samt kommersiella transaktioner. Var tredje ombildning i Sverige har genomförts av oss och sedan 2015 har Restate varit rådgivare i nära häften av Sveriges nyproduktion.

Hos oss finner du ca 20 engagerade analytiker, värderare, mäklare, jurister och ekonomer med gedigen expertis inom fastighetsområdet. Vi har även behörighet av Boverket att utfärda intyg om att bostadsrättförenings ekonomiska plan/kostnadskalkyl är hållbar.

Vi erbjuder dig som kund kvalificerade rådgivningstjänster...

Läs mer om Restate på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige