Image
Nysatsning på Färjestad.
Nysatsning på Färjestad. Bild: Löfbergs Fastigheter

Nytt stadsdelsprojekt på Färjestad i Karlstad

Bygg/Arkitektur Idrott och näringsliv i gemensam storsatsning i Karlstad.
Publicerad den 22 September 2022

Löfberg Fastigheter, Färjestad BK och en rad andra aktörer gör en gemensam storsatsning i Karlstad – ett nytt projekt där asfaltsytor i anslutning till Löfbergs Arena omvandlas till en grön och levande stadsdel med bostäder, handel, kontor, parkeringshus med mera. Totalt handlar det om en yta på cirka 100 000 kvadrameter som kommer att byggas i etapper under en tioårsperiod.

Satsningen är ett samarbete mellan en rad etablerade aktörer med stor erfarenhet av att utveckla nya, attraktiva stadsdelar i Karlstad. De fyra huvudintressenterna är Löfberg Fastigheter, Färjestad BK Fastighet, NWT Gruppen och Paritt.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige