Image

Ny vd för Vöfab

Karriär Christer Carlsson blir ny vd för det kommunala fastighetsbolaget Vöfab. Han efterträder Maria Säterdahl som blir vd för kommunens nya bostadsbolag.
Publicerad den 5 September 2013
Christer Carlsson. Bild: Vöfab
Christer Carlsson.

- En spännande utmaning. Jag har varit i företaget i många år och att nu få chansen att leda både nya och gamla medarbetare känns oerhört inspirerande, säger Christer Carlsson.

Christer Carlsson är idag fastighetschef på Vöfab; en tjänst som han innehaft de senaste tio åren. Innan dess var han förvaltare på Jernhusen.

- Jag har haft en lång karriär inom fastighetsbranschen och har under dessa år skaffat mig stor erfarenhet och många idéer som jag nu vill omsätta i praktiken, berättar Christer Carlsson.

Kommunchef Ove Dahl och fastighetsbolagets styrelseordförande Torgny Klasson (FP) är mycket nöjda med att Christer Carlsson nu tar över.

- Den erfarenhet Christer besitter av branschen i kombination med kunskapen om företaget som sådant kommer vara en stor tillgång för Vöfab:s utveckling, säger Torgny Klasson.

- För mig var det självklart att erbjuda Christer tjänsten och jag är glad att han tackade ja. Det är en signal om att vi har kompetent personal i vår organisation och att vi kan erbjuda karriärmöjligheter internt höjer vår attraktion som arbetsgivare, menar Ove Dahl.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De ökade hyresintäkterna mest under första halvåret

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens hyresintäkter under det första halvåret 2022 för att få reda på vilka tungviktare som ökat intäkterna mest jämfört med motsvarande period 2021. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige