Image

Ny vd för Bygg-fast

Karriär Peter Bellevik är ny vd för Bygg-Fast AB. Han kommer närmast från tjänsten som regionchef för Peab i Göteborg, med huvudsakligt ansvar för utveckling av egna projekt.
Publicerad den 13 Januari 2011

Peter Bellevik har tidigare arbetat i olika befattningar i Skanska under cirka 15 års tid och efter det varit ansvarig för ett fastighetsbolag med verksamhet i Linköping och Stockholm.

Hans främsta arbetsuppgifter i Bygg-Fast kommer att vara att utöka andelen egenutvecklade projekt och att etablera Bygg-Fast på nya geografiska marknader.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige