Image
Johan Söderqvist.
Johan Söderqvist. Bild: Järngrinden

Ny ekonomichef på Järngrinden

Bolag Den 23 september tillträder Johan Söderqvist rollen som ny ekonomichef på Järngrinden. Han efterträder Pär Thureson som kommer gå i pension under 2025.
Publicerad den 5 September 2024

Johan Söderqvist har en gedigen bakgrund inom ekonomi och revision. Med utbildning vid Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet samt många års erfarenhet från PWC i Göteborg har han en bred kunskap inom ledarskap, ekonomi och revision.

Johan Söderqvist kommer nu närmast från Hökerum Bygg, där han har arbetat som redovisningschef och fortsatt fördjupa sina kunskaper om branschen, ekonomistyrning och ledarskap. Järngrinden ser hans erfarenhet och personlighet som ett värdefullt tillskott till bolaget.
– Det gläder mig att få välkomna Johan Söderqvist som ny ekonomichef för Järngrinden. Johans erfarenhet, kunskap och personlighet kommer vara en stor tillgång för oss framöver. Järngrinden kommer att fortsätta växa och det känns väldigt bra att ha Johan med i det arbetet framöver. Samtidigt vill jag rikta ett stort tack till Pär Thureson för ovärderligt arbete och ideligen positiv inställning under alla år på Järngrinden, och dessförinnan Wästbygg. Jag önskar Pär all lycka i sin nya vardag som pensionär, kommenterar Tobias Johannesson, vd för Järngrinden.
– Jag är väldigt glad över att bli en del av Järngrinden-teamet. Järngrinden är ett spännande bolag och jag känner mig redo att bidra till att både företaget och ekonomifunktionen utvecklas vidare, säger Johan Söderqvist.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Första tegelstenen i nya stationsbyggnaden

Bygg/Arkitektur Sveriges äldsta tågstation ligger i Göteborg och stod klar 1858. Intill byggs nu en systerbyggnad med projektnamnet Göteborg Grand Central. På onsdagen murades de första tegelstenarna av bland andra finansminister Elisabeth Svantesson (M) och Peabs vd Jesper Göransson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige