Image

Ny analyschef på JLL utsedd

KARRIÄR Jones Lang LaSalle rekryterar Åsa Linder till posten som analyschef. Hon kommer närmast från Vasakronan, där hon har varit analyschef och transaktionscontroller.
Publicerad den 18 December 2008

- Jones Lang LaSalle är i dag en av de ledande fastighetsrådgivarna i Sverige med ett komplett utbud av tjänster. Nu förstärker vi vår rådgivning ytterligare genom att rekrytera Åsa Linder, som med sin gedigna erfarenhet höjer vårt redan starka analysteam ytterligare några snäpp. Med utgångspunkt i en professionell analys ger Jones Lang LaSalle proaktiva råd för att stödja kundernas affärsmål, säger Charlotte Strömberg, vd Jones Lang LaSalle i Norden.

Från och med mitten av februari leder Åsa Linder Jones Lang LaSalles analysteam med placering i Stockholm. Åsa kommer även att vara medlem i den svenska ledningsgruppen. Åsa är civilingenjör från KTH och har tidigare arbetat med analys-, värderings- och transaktionsfrågor inom AB Arsenalen, FS Fastighetsstrategi AB och Vasakronan AB.

- Det ska bli fantastiskt kul att börja på Jones Lang LaSalle som har en lång tradition av erkänd analysverksamhet. I en tid av förändrade marknadsförutsättningar blir det särskilt viktigt med väl underbyggda beslutsunderlag för att kunna finna nya lösningar och hantera risker på ett effektivt sätt, säger Åsa Linder.

Åsa Linder efterträder Paul Kivimets som har gått vidare till Ericssons fastighetsverksamhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige