Image
Northpower bygger nytt för Aarsleff.
Northpower bygger nytt för Aarsleff. Bild: Northpower

Northpower bygger och hyr ut i Kungsängen

Uthyrning Northpower Fastigheter AB bygger och hyr ut nya lokaler om totalt 1 678 kvadratmeter till Aarsleff Rörteknik AB och dess systerbolag Aarsleff Grundläggning AB i Brunna industriområde i Kungsängen.
Publicerad den 22 December 2015

Hyresavtalet löper över tio år och inflyttning sker under Q4 2016. Totalentreprenör för byggnationen är det egna koncernbolaget Northpower Stålhallar AB.

- Vi är glada att ett så välkänt och fint företag har valt att sluta ett långvarigt samarbete med oss som fastighetsägare. Brunna Industriområde har blivit ett riktigt ”hot-spot” och intresset för vår obyggda fastighet där har vart stort sista tiden säger, Northpower Fastigheters ägare Niklas Granström.

- Aarsleff växer i Sverige och vi behöver nu större och mer ändamålsenliga lokaler och uppställningsytor. Vi fastnade direkt för Northpower som kunde erbjuda en skräddarsydd lösning utifrån våra nuvarande och kommande behov säger Bernt Cedersjö vice vd på Aarsleff Rörteknik AB, som arbetar med relining.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige