Image

Norrvidden köper industrifastighet i Gävle

TRANSAKTIONER Norrvidden har köpt den så kallade Tico-fastigheten i Gävle av kommunala Gavlefastigheter. Köpeskillingen för den 5 200 kvadratmeter stora fastigheten ligger på elva miljoner kronor.
Publicerad den 4 Juni 2008

Fastigheten Näringen 5:16 ligger i Näringens industriområde. Norrvidden äger sedan tidigare grannfastigheten med Rukki som hyresgäst och i den nu förvärvade fastigheten hyr Gasell Profil AB, ett dotterbolag i Rukki-koncernen.

- Vi är glada att kunna växa i Gävle och vi upplever i dag en stark efterfrågan på industrilokaler, säger Peter Andersson, vd i Norrvidden Fastigheter AB. Denna fastighet blir ett naturligt komplement till vårt tidigare innehav i området.

Norrvidden Fastigheter tillträdde fastigheten den 2 juni 2008.

Norrvidden Fastigheter har, tillsammans med systerbolaget Fabös, fastigheter om cirka 850 000 kvadratmeter i Norrland. Bolaget är helägt av Maths O Sundqvist och ingår tillsammans med Fabös i Skrindankoncernen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige