Image

Nordier rekryterar tung trio

KARRIäR Nordier Property Advisors fortsätter att växa med tre nya krafter; en ny partner inom fastighetstransaktioner, en Head of Research och en analytiker.
Publicerad den 19 April 2010

- Vi är mycket glada över att kunna visa fortsatt tillväxt och att vi kan rekrytera den högkvalitativa kompetens som vi behöver just nu. Nu har vi en mycket stabil och bred kompetensbas för fortsatt expansion, säger Andreas Öberg Eneskjöld, vd på Nordier Property Advisors.

Gunnar Hansson blir partner i Nordier Property Advisors. Han är civilingenjör från KTH, började i fastighetsbranschen 1999 och har genomfört en mängd fastighetstransaktioner som rådgivare på konsultfirmor och som anställd på fastighetsbolag. Han har även erfarenhet av förvaltningsrelaterade frågor främst från sin tid på Drott och Akelius. Gunnar Hansson har tidigare arbetat på Leimdörfer och Jones Lang LaSalle som fastighetsrådgivare i samband med förvärv och försäljning. Att arbeta med transaktioner och speciellt med projektfastigheter som är till försäljning där kreativitet och ett brett kunnande krävs, är Hanssons främsta specialitet.
- Något som kommer att utmärka Nordier är att projektuthyrning blir en integrerad del i transaktionsprocessen när det är till en fördel för fastigheten och därigenom ta fram mervärde för säljarna och köparna, säger Gunnar Hansson.

Gunnar kommer närmast från Veidekke Fastighetsutveckling.

Gustaf Benndorf har rekryterats som Head of Resarch. Gustaf är civilingenjör från KTH i Stockholm. Han påbörjade sin karriär som förvaltare och uthyrare på Solna Stads fastighetsbolag 2003-2006. Sedan dec 2006 har Gustaf arbetat som fastighetsanalytiker på Jones Lang LaSalle. Anställningen innebär värdering, upprättande av prognoser, insamling av data, rapportskrivning och presentation av material. Gustaf Benndorf kommer i nära samarbete med transaktionsavdelningen och uthyrningsavdelningen ta fram rapporter och analyser som skall fungera som förstklassigt beslutsunderlag för Nordier Property Advisors klienter.

Joakim Hofsten har rekryterats som analytiker. Han kommer att arbeta med fastighetstransaktioner och fastighetsrelaterad Corporate Finance. Joakim Hofsten är civilingenjör från KTH som kompletterats med ekonomistudier på Hawaii Pacific University. Joakim Hofsten kommer närmast från en tjänst som analytiker på Persen Skei AB där han arbetat med fastighetstransaktioner.Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige