Image
Niclas Bergman, vd för Nivika.
Niclas Bergman, vd för Nivika. Bild: Nivika

Nivika på väg mot storförvärv i Borås

Bolag Nivika har tecknat ett exklusivitetsavtal med ett fastighetsbolag i Borås. Med avtalet förbinder sig fastighetsbolaget att fram till 31 oktober inte inleda diskussioner eller förhandlingar med andra bolag. Avtalet ger Nivika möjlighet att fortsätta utvärdera fastighetsbeståndet på cirka 1,5 miljarder kronor och förhandla om kommersiella villkor med exklusivitet.
Publicerad den 10 Maj 2022

Bolagen har under april och början av maj gemensamt utvärderat möjligheterna till samarbete/förvärv och den initiala utvärderingen har varit positiv och bolagen inleder nu fördjupad utvärdering av beståndet samt kommersiella diskussioner.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige