Image

Niras öppnar i Helsingfors

BOLAG Niras, som äger TP Group, etablerar projektledningsverksamhet i Finland. Risto Vuorenrinne blir ny Business Area Manager för Niras Project Management i Helsingfors. Företaget kommer inom kort att rekrytera fler projektledare för att möta en växande efterfrågan av rådgivning i handels- och fastighetsfrågor på den finska marknaden.
Publicerad den 24 November 2009

- Risto Vuorenrinne har en gedigen bakgrund och kommer att spela en viktig roll i uppbyggnaden av vår verksamhet. Med ökad närvaro i Finland kan vi bredda och fördjupa våra konsulttjänster till nuvarande och potentiella kunder med behov av en samarbetspartner inom handels- och fastighetsutveckling, säger Bengt Ydenius, ansvarig för etableringen av Niras Project Management i Finland.

Risto Vuorenrinne har tidigare arbetat som projektledare inom TK Development och Själsö. Han är utbildad jurist och ingenjör med erfarenheter av att utveckla handelsfastigheter. Detta i kombination med Niras etablerade projektledningsmetoder skapar nya förutsättningar att möta kundernas behov av lösningar som stödjer framtida verksamhets- och affärsmål.

- Niras har stor erfarenhet av att utveckla platser där människor arbetar, bor, shoppar och trivs. Oavsett behov gäller det att kunna hantera komplexa lokalfrågor för att fatta rätt beslut och det är där kommer vi in i bilden. Vi tar fram lösningar som ger långsiktig lönsamhet för våra kunder, säger Bengt Ydenius.

Niras är ett danskt konsultföretag med drygt 1 200 anställda och verksamheter i Finland, Sverige, Polen och i ett flertal länder i Asien och Afrika. Niras förvärvade TP Group 2008.

TP Group erbjuder sedan tidigare konsulttjänster relaterade till handelsetablering i Finland.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är arkitektbolagen med flest projekt och högst intäkter

Bolag Arkitektbranschen har drabbats hårt av lågkonjunkturen, men nu kan en vändning vara på gång. Det visar en ny rapport från Tendium och Byggfakta som Fastighetssverige tagit del av. Här kan du bland annat läsa om vilka arkitektbolag som toppar listorna över antal projekt och högst intäkter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige