Image
Joakim Söderlund och Hanna Bedinger.
Joakim Söderlund och Hanna Bedinger. Bild: Karin Lundin och Niam

Niam rekryterar duo

Bolag Niam utökar sitt team på huvudkontoret i Stockholm med Hanna Bedinger som Head of Human Resources och Joakim Söderlund som Legal Counsel & Tax Specialist.
Publicerad den 29 September 2021

Hanna Bedinger har under de senaste åren arbetat med HR på Datscha men också som HR-konsult för Niam. Dessförinnan jobbade hon inom Strongholdkoncernen i flera år. Den 15 november tillträder Hanna Bedinger rollen som Head of Human Resources på Niam.
– Jag har följt Niams arbete under en längre tid och ser mycket fram emot att nu bli en del av detta starka team. Den kompetens och det driv som finns på Niam är imponerande och en stor del i bolagets framgång. I min roll hoppas jag kunna stärka dessa egenskaper ytterligare och skapa ett ännu tydligare fokus kring HR-området, säger Hanna Bedinger.

Joakim Söderlund kommer från Wistrand Advokatbyrå där han flera år jobbat för Niam. Den 27 september tillträder han rollen som Legal Counsel & Tax Specialist.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare med fokus på investeringar inom fastigheter och infrastruktur.

Sedan start 1998 har Niam erbjudit institutionella investerare möjlighet att genom sina fonder investera i den nordiska fastighetsmarknaden. Med stor erfarenhet och expertis ligger vårt fokus på att identifiera och genomföra förbättringar som skapar de bästa fastigheterna för våra hyresgäster och samhällena där de är belägna med målet att tillgodose både dagens och framtidens behov. De senaste 23 åren har Niam investerat i fastigheter till ett värde överst...

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Telekomjätten stänger butik i centrala Göteborg

Uthyrning Släcker ner central butik och halverar sitt antal i centrala Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige