Image

Newsec tappar SEB-uppdraget

FÖRVALTNING Efter 15 års lyckosamt samarbete väljer SEB Trygg Liv ny leverantör av förvaltningstjänster. Newsec ser det som en nystart med nya möjligheter.
Publicerad den 18 Maj 2009

Vid årets slut lämnar Newsec Asset Management över förvaltningen av SEB Trygg Livs fastigheter till annan aktör.

- Det är naturligt att en fastighetsägare väljer att konkurrensutsätta sin leverantör. Vi finns på en marknad där vi ibland vinner och ibland förlorar. Det är bland annat genom detta sätt som Newsec Asset Management sedan starten haft en årlig tillväxt på över 40 procent, säger Mikael Hasselberg, vd Newsec Asset Management.

Förvaltningsmarknaden är en växande marknad med hård konkurrens Det ger samtidigt nya möjligheter och man ser framför sig en fortsatt god utveckling.

- Ett avslut innebär också en nystart med nya möjligheter. Som vi ser det så avslutar vi ett konsultuppdrag och om tre år får vi chansen igen. Det här har varit en bred upphandling. Vi var med i slutförhandlingen och det är aldrig roligt att bli nummer två. Vi ser med tillförsikt på framtiden. Newsec Asset Management är fortfarande marknadsledande och tillsammans med övriga medarbetare inom Newsec fortsätter vi att ta hand om helheten – The full Service Property House, säger Mikael Hasselberg.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqabs vd kommenterar varslet

Bolag Under gårdagen meddelade Besqab att man tänker varsla 25 anställda om uppsägning efter sammanslagningen mellan Aros Bostadsutveckling och Besqab. Det nya bolagets vd, Magnus Andersson, svarar nu på Fastighetssveriges frågor om, bland annat, vad tanken bakom varslet har varit och hur det känns att ge beskedet till de anställda.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige