Image
Bild: Newsec

Newsec hyr ut mer i WTC

Uthyrning Nyligen blev det klart att Sandvik flyttar sitt huvudkontor till World Trade Center i Stockholm. Nu är ytterligare två nya hyresgäster klara.
Publicerad den 28 September 2011
Newsec hyr ut 1 500 kvadratmeter i World Trade Center. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Newsec hyr ut 1 500 kvadratmeter i World Trade Center. Bild: Newsec.

Nyligen blev det klart att Sandvik flyttar sitt huvudkontor till World Trade Center i Stockholm. Det rör sig om sammanlagt 1 500 kvadratmeter.

Mercuri Urval AB och managementkonsultföretaget Valcon AB har tecknat avtal om 1 130 respektive 313 kvadratmeter. Kontrakten är på fem år med inflyttning i oktober.

- Det centrala läget och ett mycket konkurrenskraftig serviceutbud gör att intresset för World Trade Center är mycket stort. Mercuri Urval och Valcon är företag vars profil passar utmärkt i fastigheten, säger Jonas Törnell, affärsansvarig vid Newsec Asset Management, som förvaltar fastigheten på uppdrag av fastighetsägaren Alecta.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige