Image

Newsec Advice hjälper till med Jobbtorg

AFFÄRER Newsec Advice fick under hösten uppdraget att hjälpa stadsledningskontoret med lokalstrategifrågorna för att kunna etablera sju stycken Jobbtorg i Stockholm.
Publicerad den 10 Januari 2008

Jobbtorg Stockholm har i syfte att förstärka stadens arbete med att fler arbetslösa ska komma ut i arbete. En rad olika insatser erbjuds inom ramen för Jobbtorget som exempelvis rådgivning, arbetsträning, praktik, kortare yrkeskurser samt matchning mot befintliga jobb inom både näringsliv och Stockholms stad.

För att genomföra sitt uppdrag på bästa sätt samarbetar Jobbtorget med bemanningsföretag, organisationer, stiftelser, föreningar samt arbetsförmedlingen och försäkringskassan.

Projektledare hos Newsec Advice är Fredrik Lindén och den officiella invigningen i den nya lokalen i Farsta Centrum ägde rum idag. Talare var social- och arbetsmarknadsborgarrådet Ulf Kristersson och jobbtorgschef Helene Bengtson.

- Det har varit ett spännande år med mycket förberedelser. Newsec Advice har jobbat stenhårt och har löst lokalfrågorna för alla sju jobbtorgen enligt utsatt tid, säger Jobbtorgschefen Helene Bengtson.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige