Image
Tommie Cau ansluter till Mind Real Estate.
Tommie Cau ansluter till Mind Real Estate. Bild: Mind Real Estate

Mind Real Estate värvar talangstrateg

Bolag Fastighetsrådgivaren Mind Real Estate rekryterar Tommie Cau som seniorkonsult till affärsområdet Workplace Solutions. Tillskottet är tänkt att stärka förmågan att förstå kontorshyresgästernas framtida behov.
Publicerad den 14 December 2023

Tommie Cau har 15 års erfarenhet som affärsutvecklare och rådgivare med fokus på talangmarknad, HR och arbetsliv. Han har tidigare bland annat varit landschef på globala employer branding-företaget Universum och jobbat med konceptutvecklingen av innovationshuset Epicenter Stockholm. Senast under pandemin arbetade Tommie som Future Work Lead på ett av Sveriges största fastighetsbolag med uppdrag att utveckla framtidens kontorserbjudande.

– Tommies breda kompetens och djupa insikter inom det moderna arbetslivet är precis det vi behöver för vår fortsatta resa. Med Tommie på plats stärker vi vårt erbjudande och vår förmåga att utveckla hållbara relationer mellan våra kunder fastighetsägarna och deras hyresgäster, säger Jesper Cronsioe, vd på Mind Real Estate.

På Mind Real Estate ska Tommie Cau jobba nära fastighetsägarna för att förstå och förutse kontorshyresgästernas behov idag och över tid, i syfte att utveckla hållbara arbetsplatslösningar.

– Att ansluta till Mind Real Estate är en fantastisk möjlighet. När arbete inte längre är en plats förändras hyresgästernas behov och förväntningar på arbetsplatsen. I denna spännande tid ser jag fram emot att använda min erfarenhet till att skapa värde för både fastighetsägarna och deras kunder, säger Tommie Cau.

Tommie Cau ansluter till Mind Real Estate i december 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige