Image

Marriott övertar konkurshotell av Skanska

HOTELL Skanska och hotellkedjan Marriott skapar ett Marriotthotell med 143 rum på Lindhagensterrassen. Den tidigare operatören har gått i konkurs. Hotellet är på 6 541 kvadratmeter.

Publicerad den 31 Maj 2010

Skanska inleder nu arbetet för att omvandla anläggningen till ett av Marriotts koncept. Under sommaren kommer franchisetagaren SHM att driva hotellet under det tillfälliga namnet Stockholm Hotel Lindhagen. Hotellet drevs tidigare av StayAt men efter en dåligt tajmad expansion gick de nyligen i konkurs.

Hotellet är beläget i det expansiva området längs Lindhagensgatan. I fastigheten som är fullt uthyrd finns även kontorslokaler. Intilliggande byggnader rymmer Skanskas nyutvecklade kontor för Skandia och det påbörjade kontoret för Visma som ska stå klart 2011.

Skanska har nyligen även färdigställt hotellet Courtyard By Marriott med 278 rum i kvarteret Snöflingan vid Lindhagensplan.

De slutgiltiga avtalen beräknas vara klara inom kort.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige