Image

Malmös bostadsbyggande har grus i maskineriet

Bostäder Till slut blev den av, interpellationsdebatten mellan Stefana Hoti, (MP), ordförande för stadsbyggnadsnämnden och Anders Olin (SD) som sitter i styrelsen till MKB i Malmö. Frågan som togs upp var om MKB får rätt förutsättningar att verka som bolag, där påståendet var att 250 bostäder hade nekats det kommunala bolaget i befintlig detaljplan.
Publicerad den 2 Juni 2023

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige