Image
Rutger Arnhult, vd för Klövern och ägare av M2 Asset Management.
Rutger Arnhult, vd för Klövern och ägare av M2 Asset Management. Bild: Klövern

M2:s budpliktsbud: 18,60

Bolag M2 Asset Management, med Rutger Arnhult som ägare, har nu lagt sitt budpliktsbud på Corem: 18,60 kronor per stamaktie och 322 kronor per preferensaktie. På måndagen stängde de B-aktien på 19,35 och preferensaktien på 326 kronor.
Publicerad den 15 December 2020

Den 17 november 2020 förvärvade M2 stamaktier av både serie A och serie B i Corem till ett pris om 18,60 kronor. I och med förvärvet äger M2 och dess dotterbolag 46,4 procent av det totala antalet aktier och 47,6 procent av det totala antalet röster i Corem. Erbjudandet lämnas på grund av budplikt.

Corems styrelse har tillsatt en oberoende budkommitté, bestående av Magnus Uggla (ordf), Katarina Klingspor, Fredrik Rapp som ska utvärdera erbjudandet och återkomma med ett uttalande senast två veckor före utgången av acceptfristen som avslutas den 24 februari.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige