Image
Rutger Arnhult, vd för Klövern och ägare av M2 Asset Management.
Rutger Arnhult, vd för Klövern och ägare av M2 Asset Management. Bild: Klövern

M2:s budpliktsbud: 18,60

Bolag M2 Asset Management, med Rutger Arnhult som ägare, har nu lagt sitt budpliktsbud på Corem: 18,60 kronor per stamaktie och 322 kronor per preferensaktie. På måndagen stängde de B-aktien på 19,35 och preferensaktien på 326 kronor.
Publicerad den 15 December 2020

Den 17 november 2020 förvärvade M2 stamaktier av både serie A och serie B i Corem till ett pris om 18,60 kronor. I och med förvärvet äger M2 och dess dotterbolag 46,4 procent av det totala antalet aktier och 47,6 procent av det totala antalet röster i Corem. Erbjudandet lämnas på grund av budplikt.

Corems styrelse har tillsatt en oberoende budkommitté, bestående av Magnus Uggla (ordf), Katarina Klingspor, Fredrik Rapp som ska utvärdera erbjudandet och återkomma med ett uttalande senast två veckor före utgången av acceptfristen som avslutas den 24 februari.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY