Image

LW och RO-gruppen utvecklar lägenheter i Tyresö

Bygg/Arkitektur LW Projektutveckling utvecklar 48 hyresrätter i Tyresö och anlitar RO-Gruppen som entreprenör.
Publicerad den 19 Januari 2017
LW och Ro-gruppen utvecklar lägenheter i Tyresö. Bild: ÅWL Arkitekter
LW och Ro-gruppen utvecklar lägenheter i Tyresö.

I ett område längs Kryddvägen byggs i första skedet 48 lägenheter i två lamellhus. Husen kommer att rymma allt från ettor till fyror, i en storlek från 25 kvadratmeter upp till 92 kvadratmeter.

– Vår satsning i Stockholm börja nu ge resultat och vi är oerhört stolta att inleda samarbete med LW Projektutveckling som har spännande projekt på gång. Vi har på kort tid byggt upp en erfaren och väldigt kompetent organisation inom bostadsbyggnation och ytterligare bostadsprojekt är på väg att signeras säger Andreas Jaldevik, vd på RO-Gruppen.

LW Projektutveckling är en del i den framgångsrika LW AB-koncernen som är en heltäckande leverantör inom tak och fasad. På referenslistan finns bland annat Mall Of Scandinavia, Nya Karolinska sjukhuset och Tele 2 arena.

– Projektet är vårt första egna bostadsprojekt och starten på LW:s egenutvecklade projekt inom bostadsbyggnation. Vi är väldigt nöjda med att hittat RO-Gruppen som samarbetspartner som står för mycket nytänkande, engagemang och kunskap inom bostadsbyggnation säger Björn Ljungdahl, vice vd och COO på LW Projektutveckling.

– Ordern är ett första steg i att etablera oss som en ny spännande bostadsbyggare på Stockholmsmarknaden. Projektet kommer drivas gemensamt av LW och RO-Gruppen i en samverkansentreprenad säger Patrik Blomberg, ansvarig för RO-Gruppen i Stockholm.

Ansvarig arkitektbyrå är ÅWL-arkitekter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige