Image

Lulebo släpper 80 lägenheter i trygghetsboende

Bostäder Lulebo släpper etappvis 80 nybyggda lägenheter för uthyrning i trygghetsboendet på Mjölkudden i Luleå. Inflyttning är planerad till sommaren 2017.
Publicerad den 5 Januari 2017
Mjölkuddens trygghetsboende, vy längs Mjölkuddsvägen. Bild: Lulebo
Mjölkuddens trygghetsboende, vy längs Mjölkuddsvägen.

I trygghetsboendet finns gemensamhetslokal för de boende och gästlägenhet för anhöriga på besök. Trivselvärd är knuten till trygghetsboendet för att tillsammans med de boende skapa förutsättningar för social gemenskap samt erbjuda stimulans och innehåll i vardagen.

– Intill trygghetsboendet på Mjölkudden bygger vi ett nytt parkeringshus med plats för 400 bilar. Det ersätter tidigare markparkeringar för boende och rymmer även bilplatser för de som flyttar in i trygghetsboendet. Parkeringsplatserna presenteras på vår hemsida under våren 2017, säger Lulebos vd Anna-Stina Nordmark Nilsson.

Lulebo bygger även ett nytt trygghetsboende intill Producentvägen på Bergnäset. De två sexvåningshusen ger plats för totalt 120 lägenheter och 61 garageplatser och Lulebo räknar med att det färdigställs under hösten 2018.

– För de som planerar att flytta till ett trygghetsboende är det en fördel att känna till att vi även bygger på den sidan av stan, det ger större valmöjlighet, konstaterar Anna-Stina Nordmark Nilsson som ser fram emot ett händelserikt 2017.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

AI förändrar hela spelplanen för bygg- och fastighetsbranschen

Teknik Den pågående och framtida AI-transformationen påverkar dagens affärsmodeller och formar framtidens affärer. Utmaningarna är lika många som fallgroparna. Vilka investeringar bör man göra? Lisa Anger, CDO på Semrén & Månsson, menar att vi befinner oss i en både extremt spännande och utmanande tid. – Utvecklingen skenar fram, samtidigt som den aldrig mer kommer att gå så här långsamt. AI kommer att förändra spelplanen för hela fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige