Image
Axel Edwall, Anders Heintze och Nisse Rydh utgör panelen som diskuterar situationen på transaktionsmarknaden i Göteborgsregionen på Lokalmarknadsdagen den 25 augusti.
Axel Edwall, Anders Heintze och Nisse Rydh utgör panelen som diskuterar situationen på transaktionsmarknaden i Göteborgsregionen på Lokalmarknadsdagen den 25 augusti.

Lokalmarknadsdagen: Transaktionsläget i Göteborgsregionen – nuläge och framtid

Lokalmarknadsdagen Host Den 25 augusti är det dags för Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen – på Clarion Hotel Post. Under dagen en panel bestående av en trio erfarna fastighetspersoner ge sin bild av läget på transaktionsmarknaden i regionen – det är på Lokalmarknadsdagen du skaffar dig koll på nuläge och framtid.
Publicerad den 16 Juni 2022

Intresset för fastighetsinvesteringar är fortsatt stort, även om det på senare tid mest har varit större strukturaffärer som har utgjort större delen av den svenska transaktionsvolymen. Större styckeaffärer i Göteborg är vi inte bortskämda med – men när de väl görs är priserna på höga nivåer. Hur ser trenderna på den göteborgska transaktionsmarknaden ut?
I panelen möter vi:
* Nisse Rydh, vd på Svenska Hus
* Axel Edwall, grundare av Panreal
* Anders Heintze, advokat/delägare på Advokatfirman Vinge

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Vi live-streamar även den här dagen så att du kan följa med på distans om du föredrar det.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. På Lokalmarknadsdagen blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.

Partners är: Advokatfirman Vinge, Norem, Panreal, Colliers, Advokatfirman Delphi, GoCo Health Innovation City, Wester + Elsner och Rstudio. Läs mer om dem här.

Här kan du läsa mer om de medverkande talarna.

Och här kan du se programmet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2023

Var: Jacy'z Hotel & Resort (Big Stage), Göteborg

När: 24 augusti, 09.00–16.00 (Branschmingel cirka 16 – 17)

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:







Partners:




















Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen:



 

Mer från Fastighetssverige