Image

"Kuylenstierna bad själv om en time out"

BOLAG Joachim Kuylenstierna blev inte avsatt utan bad självmant, i samråd med styrelsen, om en time out. Det skriver DK Properties i ett pressmeddelande.
Publicerad den 21 Januari 2009

DK Properties skriver:

"Vi på DK stödjer och står bakom honom i sin överklagan mot den dom han erhöll. Joachim har fortfarande vårt förtroende som kollega, vän och affärsman.

Vi känner att Joachim rakryggat stått upp för vad han har gjort och han är beredd att ta det straff hovrätten ger honom. Vad gäller de tre gånger han erkänt att han testat kokain, så förkastar vi givetvis absolut ett sådant beteende.

Vi önskar Joachim all lycka och välkommen tillbaka när han känner att han är redo och ta tag i bolagets framtida utveckling. Fram till dess är vice vd Ola Nilsson tillförordnad vd. Ola har god insyn i bolaget och har styrelsens fulla förtroende att driva bolaget."

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige