Image

KPMG söker nytt i Stockholm

Uthyrning KPMG ser över sitt lokalbehov och har anlitat Niras i lokalprocessen. KPMG söker lokaler för 750 medarbetare.
Publicerad den 29 Mars 2012
Bild: Niras

KPMG har suttit i lokaler på Tegelbacken sedan 1989.

Lokalerna ska nu renoveras och KPMG vet i nuläget inte om man flyttar tillbaka.

Niras har fått i uppdrag att vara KPMG:s rådgivare under hela lokalprojektet, från analys av det framtida lokalbehovet till stöd i genomförandeprocessen.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få uppdraget att få arbeta med KPMG i denna stora omlokalisering och att få möjlighet att bidra till att KPMG får ett nytt Stockholmskontor som blir en inspirerande mötesplats för både kunder och medarbetare, säger Anneli Hasselström, ansvarig för uppdraget på Niras.

En flytt av verksamheten är planerad till början av 2014. Det nya huvudkontoret ska spegla att KPMG är ett modernt, internationellt företag med en hög kompetens och en flexibel organisation.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige