Image
Marcus Lindqvist.
Marcus Lindqvist.

KPMG förstärker på fastighetssidan

Karriär KPMG Skatt i Göteborg förstärker sin skatteavdelning. I början av maj anslöt skattejuristen Marcus Lindqvist som partner på byrån.
Publicerad den 3 Maj 2023

Marcus Lindqvist är ett välkänt ansikte på fastighetsmarknaden såväl i Västsverige som nationellt, och har en gedigen erfarenhet av skattefrågor för fastighetsbolag, bostadsutvecklare och byggbolag. Han kommer närmast från Swedbank Group Tax, och var dessförinnan i en motsvarande roll på PWC:s skatteavdelning.

– När jag fick frågan från KPMG var det aldrig något tvivel. Jag blir en del av en mycket kompetent laguppställning på KPMG inom skatt, revision och rådgivning. Tillsammans ska vi driva fastighetsaffären framåt och skapa mervärde för befintliga och nya kunder. Detta kommer bli riktigt bra, säger Marcus Lindqvist på KPMG Skatt.

Ämnen

KPMG på Branschguiden

Bygg- och fastighetsmarknaden är i förändring. Utvecklingen aktualiserar nya frågeställningar. Utifrån vår erfarenhet som revisorer och rådgivare till branschen bidrar vi till att utveckla våra kunders affärer. Vår styrka är vårt nätverk av svenska och internationella specialister inom bygg- och fastighetsbranschen.

Intresset för bygg- och fastighetsmarknaderna ökar. Den historiskt höga avkastningen från fastighetsinvesteringar attraherar investerare. Marknaden internationaliseras snabbt. Riskvilligt kapital söker sig till allt fler och allt mer transparenta nationella m...

Läs mer om KPMG på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige