Image
Marcus Lindqvist.
Marcus Lindqvist.

KPMG förstärker på fastighetssidan

Karriär KPMG Skatt i Göteborg förstärker sin skatteavdelning. I början av maj anslöt skattejuristen Marcus Lindqvist som partner på byrån.
Publicerad den 3 Maj 2023

Marcus Lindqvist är ett välkänt ansikte på fastighetsmarknaden såväl i Västsverige som nationellt, och har en gedigen erfarenhet av skattefrågor för fastighetsbolag, bostadsutvecklare och byggbolag. Han kommer närmast från Swedbank Group Tax, och var dessförinnan i en motsvarande roll på PWC:s skatteavdelning.

– När jag fick frågan från KPMG var det aldrig något tvivel. Jag blir en del av en mycket kompetent laguppställning på KPMG inom skatt, revision och rådgivning. Tillsammans ska vi driva fastighetsaffären framåt och skapa mervärde för befintliga och nya kunder. Detta kommer bli riktigt bra, säger Marcus Lindqvist på KPMG Skatt.

Ämnen

KPMG på Branschguiden

Bygg- och fastighetsmarknaden är i förändring. Utvecklingen aktualiserar nya frågeställningar. Utifrån vår erfarenhet som revisorer och rådgivare till branschen bidrar vi till att utveckla våra kunders affärer. Vår styrka är vårt nätverk av svenska och internationella specialister inom bygg- och fastighetsbranschen.

Intresset för bygg- och fastighetsmarknaderna ökar. Den historiskt höga avkastningen från fastighetsinvesteringar attraherar investerare. Marknaden internationaliseras snabbt. Riskvilligt kapital söker sig till allt fler och allt mer transparenta nationella m...

Läs mer om KPMG på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige