Image
Franzéngatan.
Franzéngatan.

Klara Norra Fastigheter hyr ut till Hive Streaming

Uthyrning Klara Norra Fastigheter har hyrt ut cirka 840 kvadratmeter till Hive Streaming som flyttar in till årsskiftet på Franzéngatan 3 i Stockholm. New Property uthyrning har agerat uthyrningsrådgivare till Klara Norra Fastigheter.
Publicerad den 20 Oktober 2022

– Vi är glada att Hive Streaming, som varit andrahandshyresgäst i fastigheten i ett par år, har valt att hyra ett eget kontor hos oss, säger Peter Jansson, vd på Klara Norra Fastigheter.

Fastigheten får framöver en del vakanser och Klara Norra Fastigheter passar på att uppgradera lokalerna till en modern standard och att certifiera huset enligt Miljöbyggnad Idrift. Två kontorsplan förses med nya balkonger och uppglasade söderfasader men även gatuplanet och gården kommer att få ett lyft.

Kontor i storlekar mellan 580 till 2 750 kvadratmeter finns tillgängliga och kommer att anpassas i samarbete med de kommande hyresgästerna. Uthyrningsarbetet sköts av New Property som har flertalet intressenter vilka de för parallella dialoger med.

– Att få möjligheten att fortsatt hyra kontorslokal i huset var ett självklart val för oss, detta då våra medarbetare uppskattar området och miljön kring Franzéngatan, det utbud av restauranger som huserar i närområdet samt de goda kommunikationsmöjligheterna. Vi är mycket glada över att flytta in i nya ljusa lokaler vid årsskiftet, säger Tony Sepandian, CFO på Hive Streaming.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige