Image

Johanna Bjärnemyr ny delägare på Wistrand

Bolag Johanna Bjärnemyr, ny delägare på Wistrand Advokatbyrå, förstärker Stockholmskontorets fastighetsgrupp. Hon kommer närmast från Advokatfirman Cederquist och har omfattande erfarenhet inom fastighetsrätt med specialisering inom framför allt fastighetstransaktioner och hyresrätt.
Publicerad den 12 September 2017

– Vi är mycket glada över att Johanna har anslutit till oss. Rekryteringen av Johanna har stärkt vår position inom fastighetssektorn ytterligare och var ett viktigt steg i vår ambition att erbjuda byråns klienter den bästa kompetensen på marknaden, säger Fredrik Råsberg, Managing Partner på Wistrands Stockholmskontor.

Johanna Bjärnemyr började på Wistrand 21 augusti 2017 och kommer närmast från Advokatfirman Cederquist, där hon varit verksam inom dess kommersiella fastighetsteam.

– Jag har varit i kontakt med Wistrand vid ett flertal tillfällen och är nu glad över att vara en del av byråns framtid. Wistrands fullserviceerbjudande var en viktig anledning för mig i valet att ansluta till byrån. Tillsammans med fastighetsgruppen och mina kollegor inom övriga specialistområden såsom skatt, finansiering och miljö, ser jag fram emot att bidra till en fortsatt gynnsam tillväxt för en redan framgångsrik verksamhet, säger Johanna Bjärnemyr.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CMS Wistrand Advokatbyrå Stockholm KB på Branschguiden

Över 100 års erfarenhet av affärsjuridisk rådgivning

Wistrand är en av Sveriges ledande advokatbyråer med närmare 200 medarbetare i Stockholm och Göteborg. Med djup kunskap om våra klienters branscher och verksamheter levererar vi rådgivning av högsta kvalitet inom samtliga affärsjuridiska områden. Vi är stolta över det förtroende våra klienter har visat oss i över hundra år och vi ser fram emot att stå vid deras sida minst lika länge till.

Läs mer om CMS Wistrand Advokatbyrå Stockholm KB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige