Image

Johan Lindholm ny styrelseledamot i BTI

Karriär Byggnads ordförande Johan Lindholm har valts in som nordisk representant i BTI, Byggnads- och Träarbetarinternationalen.
Publicerad den 26 November 2012

BTI representerar tolv miljoner medlemmar i 328 medlemsförbund i 130 länder.

BTI, Byggnads- och Träarbetareinternationalen, genomförde sitt världsråd och styrelsemöte den 15-16 november i Genève och Johan Lindholm, Byggnads ordförande, blev då invald i styrelsen som nordisk representant.
- Det är väldigt viktigt att vi aktivt deltar i det internationella fackliga arbetet eftersom arbetarnas rättigheter här hemma och överallt i världen blir alltmer ifrågasatt. Utan global solidaritet når vi inga bestående framgångar och kan inte bevaka våra intressen. Ett mycket viktigt exempel på det praktiska arbetet är kampanjen om ”Decent work”, det vill säga schysta villkor, som vi driver i samband med bland annat Fotbolls-VM 2014 i Brasilien, säger Byggnads ordförande Johan Lindholm i en kommentar.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige