Image

Johan Alte till RO-Gruppen

Karriär Johan Alte har rekryterats till RO-Gruppen som KMA-chef, ansvarig för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
Publicerad den 4 April 2018
Johan Alte. Bild: RO-Gruppen
Johan Alte.

Genom denna rekrytering tas ytterligare steg mot att utveckla koncernens hållbarhetsarbete.

- Vi är mycket glada att få välkomna Johan till RO-Gruppen. Att rekrytera en KMA-chef är en del i vår satsning att stärka vårt KMA-arbete för att nå våra övergripande strategiska mål. Vi tror att Johan, med sin erfarenhet och kompetens kommer bidra till att vi tar ytterligare ett stort kliv mot de målen, säger Magnus Widing, affärschef på RO-Gruppen.

Johan Alte har en gedigen affärsbakgrund med mer än 35 års erfarenhet från olika produktions- och KMA-roller. Han kommer närmast från en befattning som hållbarhetschef för Bygg & Bostad Sverige på Veidekke, med huvudområden kvalité och miljö.

- Jag ser mycket framemot att bli en del av teamet på RO-Gruppen, som de senaste åren haft en otrolig utvecklingsresa och tillväxt. Detta är en helt ny tjänst hos dem, så att få leda och utveckla arbetet vidare inom KMA känns väldigt spännande, säger Johan Alte.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige