Image

JM bygger klimatsmart i Lund

AFFÄRER På tisdagen satte JM spaden i jorden för 17 klimatsmarta hus i det populära området Östra Torn i Lund. Med bland annat bättre isolerade väggar och fönster och med värmeåtervinning som standard sänks energianvändningen med minst 35 procent.
Publicerad den 9 December 2008

- Intresset från Lundaborna för Östra Torn är stort. Det är framför allt läget och den vackra utsikten som lockar, säger Anna Hultén, försäljningschef.

- Samtliga hus i den första etappen är redan bokade eller reserverade och nu säljstartar vi ytterligare fem.

Projektet, som heter Terrasshusen, lockar främst yngre barnfamiljer som vill ha nära till både naturen och de företagsområden som ligger i nordöstra Lund. Det är en miljömedveten kundgrupp som ställer höga krav på sitt boende. Husen påminner om engelska gathus och är byggda i mörkt tegel och ljusa snickerier.

- Tillsammans med våra projekt Lund Väster och Hjärup i Staffanstorp har vi på kort tid projektstartat inte mindre än 119 bostäder i regionen, vilket känns glädjande med tanke på den i övrigt avvaktande marknad som råder.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige