Image
David Segerlund, Gabriel Bring och Fredric Andersson ansluter till JLL.
David Segerlund, Gabriel Bring och Fredric Andersson ansluter till JLL. Bild: JLL

JLL expanderar och rekryterar trio inom värdering

Bolag JLL expanderar och förstärker sitt värderingsteam med tre nya medarbetare.
Publicerad den 15 September 2022

JLL Valuation & Strategic Advisory har haft en mycket stark efterfrågan på sina tjänster inom såväl Värdering som Strategic Advisory och tar nya marknadsandelar. Med den ökade efterfrågan växer teamet med tre nya medarbetare under september då David Segerlund, Fredrik Andersson och Gabriel Bring ansluter.

David Segerlund har anställts som Senior Associate och kommer närmast från en tjänst som fastighetsvärderare på Exploateringskontoret Stockholms Stad. Han har även erfarenhet från Locum och Uppsala kommun. David är utbildad civilingenjör vid KTH inom Samhällsbyggnad med inriktning fastighetsekonomi.

Fredric Andersson har sedan hösten 2021 arbetat som part-time intern inom teamet och har nu anställts på som Associate efter avslutade studier. Fredric är utbildad civilingenjör vid Lunds Tekniska Högskola inom lantmäteri med inriktning fastighetsekonomi.

Gabriel Bring har också anställts som Associate och kommer närmast från en tjänst som trainee på Trafikverket. Gabriel är utbildad civilingenjör vid Lunds Tekniska Högskola inom lantmäteri med inriktning fastighetsekonomi.
– Jag är glad att kunna välkomna tre nya medarbetare till teamet. Jag är övertygad om att våra förstärkningar kommer att bidra till vår fortsätta utveckling och framgång, säger Patrik Löfvenberg, Head of Valuation & Strategic Advisory, JLL Sverige.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige