Image

ISS förvaltar Valads svenska bestånd

AFFÄRER Vid årsskiftet tar ISS över all förvaltning av Valads fastigheter i Sverige. Uppdraget är värt runt 100 miljoner kronor under tre år, och innebär att åtta Valadanställda erbjuds anställning hos ISS.
Publicerad den 22 December 2008

Avtalet omfattar 140 fastigheter och innebär såväl administrativ som teknisk förvaltning.

Valad Property Group arbetar med fond- och kapitalförvaltning av fastighetsfonder på uppdrag av internationella investerare. I Sverige administrerar bolaget två fondportföljer som utgörs av en total yta på strax under en miljon kvadratmeter. Genom att välja ISS som partner för all fastighetsförvaltning i Sverige kan Valad inrikta sig på sin kärnverksamhet genom att arbeta fokuserat med den långsiktiga avkastningen.
- ISS har på ett korrekt sätt identifierat våra behov. I kraft av sin storlek har de också möjligheten att möta våra önskemål på samtliga de orter vi har fastigheter idag. Med det här samarbetet kan vi bättre fokusera på vår kärnverksamhet, och vi får en enklare vardag när vi nu likriktar den nordiska och svenska verksamheten, säger Michael Bruhn, vd Valad Property Group.

- Vi är naturligtvis glada över det här avtalet med Valad Property Group. Det är ytterligare ett tecken på att Asset Management-bolag uppskattar bredden och flexibiliteten i vårt tjänsteutbud. Med vår geografiska spridning kan vi även möta Valad på de orter där de verkar, säger Anders Borggren, affärsområdeschef på ISS Property Services.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mariette Hilmersson: "Willhem ska fortsätta spela som ett lag"

Bolag Willhem ska samlas, hitta riktningen framåt och utveckla affärsidén. Det säger vd Mariette Hilmersson till Fastighetssverige efter att de nu inrättat en ny position i ledningsgruppen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige