Image

Iskristallen går som smör i solsken

BOSTäDER Skanska investerar 600 miljoner kronor på 168 lägenheter på ett av Kungsholmens mest centrala lägen. Nu i helgen påbörjades lägenhetsförsäljningen av den första etappen av tre i det nya kvarteret Iskristallen. Initialt släpps 49 lägenheter varav fyra etagevåningar.
Publicerad den 26 Maj 2010

Det var ett mycket stort intresse vid helgens försäljningsstart av Iskristallen och det har redan inkommit över 350 intresseanmälningar till de första 49 lägenheterna. Idag är den sista dagen för att göra en intresseanmälan.

- Iskristallen ligger på ett av Kungsholmens absolut bästa lägen med närhet till parker, vatten och citypulsen. Bristen på lite större lägenheter är tydlig på Kungsholmen. Det kommer därför att finnas många större lägenheter som passar för barnfamiljer som vill bo kvar på Kungsholmen, säger Linda Saxton, bostadssäljare på Skanska Nya hem.

Det kommer även att finnas rymliga etagevåningar högst upp på varje hus som kommer att ha dubbel takhöjd i vardagsrummet och med en härlig utsikt.

Innergårdarna kommer att vara är lummiga och vid terrasserna kommer det att finnas sandlådor och grillplatser. Dessutom kommer det att finnas garageplats för de boende direkt i huset.

- Kvarteret Iskristallen kommer att bestå av totalt 168 lägenheter när det är färdigt. I den första etappen kommer Skanska att sälja totalt 49 lägenheter. Intresset vid den första visningen som vi hade i helgen var mycket stort, säger Linda Saxton.

De flesta av lägenheterna i kvarteret Iskristallen kommer att vara treor och fyror upp till 107,5 kvadratmeter stora. De minsta lägenheterna kommer att vara 42 kvadratmeter. Etagevåningarna kommer att vara mellan 103 och 125 kvadratmeter stora beroende på antal rum. Första inflyttning i kvarteret Iskristallen kommer att ske i januari/februari 2012.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige