Image

Internationellt pris till Byggvestas studentbostäder

Event Byggvesta vann det europeiska priset The Class Property Innovation and Sustainability Award för studentboendet Kosterhavet i Stockholm.
Publicerad den 4 November 2016
Studentboendet Kosterhavet. Bild: Byggvesta
Studentboendet Kosterhavet.

Byggvesta fick utmärkelsen vid The Class Conference i Wien, arrangerad av det ledande Europeiska studentbostadsnätverket The Class of 2020. Priset belönar innovation för att underlätta och uppmuntra en miljövänligare livsstil.

Kosterhavet är uppbyggt kring studentboendekonceptet Live to Grow by Byggvesta, som vill utmana traditionella tankesätt om hur ett bra boende ser ut, genom bland annat gröna kontrakt och anställda studentambassadörer som själva bor i huset och är engagerade i att skapa sociala aktiviteter och underlätta delningsekonomi.

– Vi är oerhört stolta och glada över att ByggVesta nu syns på den internationella scenen bland studentbostäder. Vårt koncept skapar lösningar för en medveten vardag där omsorg om individ och miljö, social samvaro samt trygghet står i fokus, och vi ser att många spännande saker sker naturligt i våra hus. Människor möts, utbyter idéer och delar saker - vi tror faktiskt att det är framtiden vi är med och skapar, säger Marit Appelgren, vd för Byggvesta Fastighetsförvaltning AB.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige