Image

Inspiration: Skånes smartaste hus?

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö Serneke och Eon samarbetar för att skapa Skånes smartaste hus, i Solkvarteren i Hyllie. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö berättar de om satsningen. Anmäl dig nu – i morgon är sista dagen för vårt Boka Tidigt-erbjudande.
Publicerad den 22 Februari 2018
Patrik Thuring. Bild: Eon
Patrik Thuring. Jonas Håkansson Bild: Serneke
Jonas Håkansson

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö hålls på Studio Meetingpoint den 22 mars.

Det är ett heldagsseminarium om digitalisering inom fastighets- och samhällsbyggarsektorn. Allt från högtflygande visioner till inspiration från dagens digitala vardag presenteras.

Du anmäler dig till seminariet här – fram till i morgon kan du anmäla fyra personer från ditt företag men bara betala för tre!

Sernekes och Eons satsning i Solkvarteren i Hyllie innebär bland annat att hissarna i plusenergihuset generera el vid användning, elbilar ska användas för att lagra energi och hela fastigheten ska kopplas upp för att styra, mäta och optimera el och värme.
Jonas Håkansson, regionchef för Serneke Projektutveckling och Patrik Thuring, projektledare Hållbar Stadsutveckling på Eon, presenterar projektet.

Du ser det preliminära programmet för Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö 2018

Var: Studio Meetingpoint, Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö

När: 22 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kr exkl moms. 

Anmälan: Här! Anmälan stänger den 16 mars!

Digitaliseringsfrågorna är de kanske hetaste frågorna i fastighetsbranschen just nu. Många menar att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och att hälften av dagens yrken kommer att vara försvunna om 20 år. Hur påverkar detta samhället och fastighetsbranschen? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Hur arbetar branschen när det gäller digitalisering? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY