Image
Alexander Bard är keynote speaker på seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö.
Alexander Bard är keynote speaker på seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö. Bild: Mikolai Berg

Succéseminariet till Malmö

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö Sätt en stor bock i kalendern för den 22 mars. Då arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering för första gången i Malmö – en heldag med det senaste inom den hetaste trenden på fastighetsmarknaden – digitalisering. Den kontroversielle internetgurun Alexander Bard är keynote speaker.
Publicerad den 3 Januari 2018

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerade under 2017 motsvarande event i Stockholm och Göteborg och eftersom båda eventen var mycket uppskattade och samlade stora delar av fastighetsbranschen tar vi nu vidare eventet till Malmö.

Den 22 mars är det alltså dags, och platsen är Studio Meetingpoint. Det handlar om ett heldagsseminarium om digitaliseringens påverkan på samhället, med fokus på fastighetsbranschen. Konkreta exempel från aktörer som ligger i framkant i dag blandas med högtflygande visioner om framtidens ännu mer digitala samhälle.

Den frispråkige internetfilosofen, författaren och musikprofilen Alexander Bard är keynote speaker på seminariet. Få har hittills haft så rätt som Alexander Bard när det har handlat om att förutsäga hur internet och digital utveckling i framtiden kommer att påverka vårt sätt att leva. Kika gärna på det här klippet och ta del av en 90-tals-Bard som när andra var inne på att internet var en fluga, tvärsäkert konstaterade att informationen man i framtiden söker på nätet är ”allt”.

Du anmäler dig till Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige