Image

Inspiration: Jonas Colting

Lokalmarknadsdagen För en månad sedan simmade han runt Gotland. Han har tillhört världseliten i triathlon och är nu en av landets mest uppskattade och inspirerande hälsoföreläsare. Lokalmarknadsdagen, Göteborgs mest anrika fastighetsseminarium, avslutas den här gången med en föreläsning med Jonas Colting, under rubriken: Vår gränslösa potential!
Publicerad den 8 Augusti 2017
Hälsoprofeten Jonas Colting avslutar Lokalmarknadsdagen med en inspirerande föreläsning om hälsa på arbetsplatsen. Hälsoprofeten Jonas Colting avslutar Lokalmarknadsdagen med en inspirerande föreläsning om hälsa på arbetsplatsen.

Lokalmarknadsdagen hålls den 12 september och för första gången hålls eventet på Elite Park Avenue som just nu håller på att renoveras och uppgraderas ordentligt.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium som Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar tillsammans med Business Region Göteborg. Du anmäler dig till seminariet här.

Dagen avslutas med en föreläsning av Jonas Colting, triathlet, författare, föreläsare, entreprenör och hälsoinspiratör. Han har internationella framgångar på långdistanstriathlon med flera VM-medaljer och har två segrar i den stenhårda tävlingen Ultraman World Championship på Hawaii. Jonas Colting har med sina föreläsningar etablerat sig som en av de mest uppskattade, omtalade och välrenommerade hälso- och livsstilsföreläsarna i Sverige idag.

Hans föreläsning på Lokalmarknadsdagen handlar om alla människors inneboende potential, gränslöshet och de resurser som vi kan frigöra med rätt verktyg och långsiktighet.

Bland de övriga talarna märks bland andra branschprofilerna Ivo Stopner, Kerstin Lindberg Göransson och Gert Wingårdh samt terrorexperten Magnus Sandelin. Se programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 19 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: 


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige